Activiteiten
Activiteiten

Activiteiten

Borger Hunebedhoofdstad is een actief en aantrekkelijk dorp. Jaarlijks worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor inwoners en bezoekers. Op de website hondsrugdrenthe.nl zijn vele evenementen in het hele Hondsruggebied verzameld. Zoek in het overzicht op ‘Borger’ en ontdek welke leuke activiteiten er de komende tijd in het dorp plaatsvinden.

In verband met Corona staan er voor de komende periode een beperkt aantal evenementen gepland in Borger Hunebedhoofdstad en is vooralsnog niet duidelijk welke activiteiten doorgaan en welke activiteiten verder nog gepland worden. Wel kun je naar buiten gaan voor een activiteit in de buitenlucht. Niet alleen leuk, maar ook nog eens heel gezond.

Ga je wandelen of fietsen? Kies dan eens voor één van onderstaande wandel– of fietsroutes. Deze- en andere routes zijn verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatie Punt in Borger en in de webshop.
Bijvoetpad, wandelroute 14 km
Elfhunebeddentocht, wandelroute 13,5 km
Zwerfsteenpad, wandelroute, 13 km (of 8 en 5 km)
Wandelen met Oek, kinderwandelroute 6 km
Klaverblad, wandelroutes, 4 keer 25 km (in te korten naar 12,5 km)
Flintenroute, fietsroute 41 km
Roldertorenroute, fietsroute 50 km
Hunebedfietstocht, familie fietsroute met opdrachten 25 km
MTB Exloo, mountainbikeroute 37 km

Tussen 29 maart en 30 juni kun je meedoen aan de Avond4daagse Home Edition in Borger.

Op de site Actief Borger-Odoorn staan diverse activiteiten voor jong tot oud in de gemeente Borger-Odoorn. Om de jeugd wat ondersteuning te bieden tijdens de coronacrises heeft Andes speciaal voor jongeren van 12 t/m 27 jaar onder de naam ‘Jeugd aan Zet’ een aantal online- en offline activiteiten ontwikkeld. Ook het Hunebedcentrum geeft verschillende suggesties voor kleine en grote bezoekers waar je thuis mee aan de slag kunt. Vanaf 5 juni is het Hunebedcentrum weer geopend!

Meld je aan!

Ontvang een e-mail wanneer op deze website een nieuw bericht verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte.