Werkgroep
Werkgroep

Werkgroep

Om in Borger Hunebedhoofdstad tot een goede balans te komen tussen wonen, werken en recreëren, is in 2020 de werkgroep Borger Hunebedhoofdstad in het leven geroepen. Binnen de werkgroep werken de Ondernemersvereniging Borger, Stichting Dorpsbelangen Borger en Stichting Bestemming Borger-Odoorn samen en zij worden hierin ondersteund door de gemeente.

Missie

Met elkaar willen wij Borger aantrekkelijk, leefbaar en dynamisch houden: een plek om fijn te wonen, waar de bezoeker zich thuis voelt en de ondernemer een goed inkomen verdient.

Het uitgangspunt hierbij is dat we toeristen een gevoel van welkom willen geven en de drukte die in bepaalde tijden van het jaar door inwoners wordt ervaren, te reguleren tot een aanvaardbaar niveau. Naast afstemming op het gebied van recreatie en toerisme trekken we ook samen op op andere terreinen. Er komt van alles op ons af waar keuzes voor gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld de nieuwe omgevingswet of de ontwikkeling van Borger-Oost.

De drie organisaties vertegenwoordigen de ondernemers, inwoners en de toeristen. Ze zijn opgericht om de spreekbuis te zijn van hun achterban en uiteraard kan iedereen meepraten over hetgeen gebeurt in het dorp. Op deze website of via een link naar een van de drie deelnemende organisaties houden we geïnteresseerden op de hoogte van de ontwikkelingen in het dorp. Maar wij ontvangen ook graag input. Via het contactformulier kunnen vragen worden gesteld of opmerkingen worden geplaatst.

Meld je aan!

Ontvang een e-mail wanneer op deze website een nieuw bericht verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte.