Mooi programma tijdens Winkelweek Borger

Vorig jaar is een oude traditie in ere hersteld; de Winkelweek Borger. Het was een groot succes en dat smaakte naar meer. En dus kunnen we ons nu opmaken voor de nieuwste editie van zaterdag 18 t/m zondag 26 november. De ondernemers in Borger hebben weer een mooi programma opgesteld bomvol activiteiten voor jong en oud. Nieuw dit jaar is de samenwerking met de Stichting Harm Tiesing die de geschiedenis van Borger en omliggende dorpen levendig houdt en die Borger Hunebedhoofdstad ook een warm hart toedraagt.

Wat is er allemaal te doen tijdens de Winkelweek?

Zaterdag 18 november

Zaterdag 18 november is het sowieso een belangrijke dag in Borger, want dan komt Sinterklaas in het dorp. Om 14.00 uur start de Sint intocht bij Egberts Fietsen. Via het plein gaat hij door naar de sporthal waar alle jonge kinderen welkom zijn voor een mooi toneelstuk.

’s Ochtends om 10.00 uur is er een kinderspeurtocht in het centrum van Borger.

Zondag 19 november

Kom om 13.00 uur naar het dorpsplein en wandel mee met de Stichting Harm Tiesing. Tijdens de Historische wandeling van ongeveer 3,5 kilometer duik je in de geschiedenis van Borger. Voor deze wandeling kun je hier opgeven of bij Womensfashion aan de Grote Brink 7-B. De kosten zijn € 5,-, dat is inclusief een kopje koffie.

Dinsdag 21 november

De Walk of Borger staat ook dit jaar op het programma. Dit keer staat de gezellige wandeling in het teken van de Dickens stijl? Geef je op en laat je verrassen. De start is vanaf 19.00 uur bij Egberts Fietsen. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Opgeven voor de Walk of Borger kan hier.

Woensdag 22 november

Voor wie graag een gokje wil wagen is ’s avonds om 20.30 uur van harte welkom op de Casino Avond in het restaurant van Roompot Hunzedal. Gezelligheid staat voorop. We spelen niet met echt geld maar voor de beste spelers is er een leuke prijs. Opgave via de Ondernemersvereniging. De entreeprijs is € 10,-

Donderdag 23 november

Wegens succes geprolongeerd! De gezelligste bingo bij Pannenkoekboerderij De Deugniet om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Atze, dat belooft weer een feestje te worden. Kosten voor entree zijn 10 Euro dit is inclusief een consumptie en natuurlijk kans op mooie prijzen. Opgeven is helaas niet meer mogelijk, alle kaartjes zijn uitverkocht.

Vrijdag 24 november

Winkelen tijdens de Winkelweek! Logisch toch? De winkeliers organiseren een gezellige Moonlight Shopping koopavond tot 20.00 uur. Er is livemuziek bij De Weme van Madelief Harten en bij Hipp van Popschool Borger. Blijf na afloop voor de lasershow op het dorpsplein voor een mooie afsluiting van deze avond.

Zaterdag 25 november

Het is tijd voor de beregezellige Kids Middag. Tussen 13.00 en 15.00 uur is er van alles te doen in de feesttent op het dorpsplein. De kinderen kunnen knutselen, meedoen aan de bingo en zich laten schminken. En de voetjes mogen van de vloer tijdens de disco. Geef je hier op voor de gratis Kids Middag.

En ’s avonds wordt het ook gezellig in de feesttent. Net als vorig jaar verwelkomen we de Moeflons. Tussen 20.30 en 01.00 uur zullen zij er ongetwijfeld weer een spetterend feest van maken. Tickets voor de feestavond kosten € 10,- en zijn hier verkrijgbaar.

Zondag 26 november

De Winkelweek in Borger wordt afgesloten met een gratis lezing van de Stichting Harm Tiesing. Van 10.00 tot 12.00 uur staat ‘Börgerder proat’ op het programma. Schuif gezellig aan in de feesttent, de koffie staat klaar.

Meld je aan!

Ontvang een e-mail wanneer op deze website een nieuw bericht verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte.