Dorpsbudgetten beschikbaar voor 2022

Jaarlijks stelt de gemeente Borger-Odoorn een bedrag beschikbaar voor mooie projecten in Borger. Dit dorpsbudget wordt beheerd en toegekend door Stichting Dorpsbelangen Borger. Voor dit jaar is Dorpsbelangen nog op zoek naar initiatieven in het dorp.

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan een project moet voldoen om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage. Zo moet deze gedragen worden door een gedeelte van de inwoners van Borger. Ook moet het gaan om een eenmalig project waarbij iets blijvends tot stand komt. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een ontmoetingsplek, een bankje of picknicktafel in de buurt.

Andere initiatieven die mede tot stand konden komen met een financiële bijdrage vanuit het dorpsbudget zijn ‘Op de Gribbelgrab’ in 2021 en zeer recent nog de buurtpreventie app in de wijk rondom de Kubbing. Ook het project Markering Beekdal Eeser Voorste Diep kan dit jaar nog op een bijdrage rekenen. 

Aanvragen van het dorpsbudget kan per e-mail. Dus heb jij een leuk initiatief of heb je vragen? Stuur een bericht naar dorpsbelangenborger@gmail.com.

Meld je aan!

Ontvang een e-mail wanneer op deze website een nieuw bericht verschijnt. Zo blijf je altijd op de hoogte.